ice mint 800-Puff

Ice Mint 800-Puff

  • 119 SEK
  • Ex Tax: 119 SEK
  • Product Code: 202
  • Availability: Ej i Lager

E-Hookah Fantasia Disposable Ice Mint 800-puffBli inte förvånad om du känner av istappar som bildas i bröstet när du andas in det här. Ice Mint är bra ensamma eller som ett perfekt steg till din favorit smak. Njut av det med lite varmt te på en cool natt och dina närmaste vänner - livet är bra. Fantasia Disposable E-Hookah är en produkt som är klar att använda och kräver ingen installation. Ta bar..

E-Hookah Fantasia Disposable Ice Mint 800-puff

Bli inte förvånad om du känner av istappar som bildas i bröstet när du andas in det här.

Ice Mint är bra ensamma eller som ett perfekt steg till din favorit smak. Njut av det med lite varmt te på en cool natt och dina närmaste vänner - livet är bra.

Fantasia Disposable E-Hookah är en produkt som är klar att använda och kräver ingen installation. Ta bara bort gummikåporna och puffa bort. LED-lampan i slutet blinkar varje gång du inhalerar. Engångshaken håller upp till 800 puffar och har en automatisk avstängningsfunktion. Det är storleken på en penna och är väldigt resevänlig. Fantasia E-Hookah är 0% nikotin (nikotinfri). Ingen tjära, ingen nikotin, ingen tobak, ingen aska, ingen eld